*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, hoppas att allt är fint hos dig?
Jag har i ärlighetens namn haft en riktig skitvecka med ett humör som inte är på topp och enda anledningen till det är att orken börjar truta när det gäller att ha så ont i armen och gå runt med armen i vinkel i ett stort otympligt gips..

Förlåt mitt gnällande men det är så himla trist och bökigt med allt detta nu efter en hel månad…ja så länge sedan är det nu sedan jag bröt armen så himla olyckligt.

Glädje ämnet denna fredag får bli min vårrabatt där på bordet, gula krispiga tulpaner, Mimosa och där i bakgrunden ser du även mina franska tulpaner som skymtar fram.
Man får ju glädjas åt lilla, inte sant?

På bordet ser du även den finaste trådkorgen jag vet, denna använder jag både som fruktkorg och fruktkorg, också är det fin bara som den är utan någonting alls.
Gillar du denna så finns den HÄR och dessutom med en riktigt bra rabatt just nu som går att använda på en massa fint till hela hemmet.

Och på tal om rabatter, mitt fina gråa vitrinskåp som jag tycker så mycket om kan du köpa med 20% rabatt just nu om du kikar HÄR

 

Ikväll ska i äta kyckling och potatisgratäng med mycket ost vitlök, jag älskar alla rätter som innehåller potatis och skulle aldrig någonsin kunna välja bort denna älskade knöl.
Kött klara jag mig utan men icke potatis, så himla gott och man kan göra så otroligt mycket gott i olika varianter.
Sen ska vi fortsätta att kika på miniserien En mördare ibland oss på SVT Play, brittiska serier gillar jag nästan lika mycket som potatis hahaha, så en helt perfekt fredagskväll med andra ord.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *