Semlans Dag!

av | feb 16, 2021 | Livet

Hej fina bloggvän hoppas du haft en fin tisdag så här långt?
Idag denna  tisdag är det ju som du säkert noterat Fettisdagen eller Semlans Dag  enligt moderna tilltag då det snart finns en speciell dag tillägnad det mesta i ätbar väg.
Sociala medier svämmar över av semlor en dag som denna, ja inte minst på Instagram har jag spanat in gräddstinna bullar, så i ärlighetens namn kände jag mig redan lite mätt innan jag högg in på min alldeles nyss.

Vi har faktiskt inte lyckats hitta någon riktigt god semla trots att vi testat flera olika ställen så dessa snickrade jag ihop själv med färdiga vetebullar, egen mandelmassa och grädde med lite mandelmassa i själva grädden också. Mycket mandelmassa är ett måste tycker jag.

Hur äter du din semla?
Jag gillar som sagt semlor med riktigt mycket nötig och god mandelmassa samt riktigt fluffig grädde och man ska inte äta med sked eller gammal utan bara med händerna hahaha annars är det ju som vilken bakelse som helst.
Ha en fortsatt fin tisdag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *