Kärleken är…

Hej fina bloggvän, hoppas att din dag varit fin så här långt, det är ju som du säkert vet Valentines Day idag, fritt översatt till Alla Hjärtans Dag här hos oss i Sverige.
En dag för att sprida lite extra kärlek utöver den kärlek som man sprida bör alla övriga dagar om året, inte sant?
Det kan bli lite för mycket hysteri vid sådan här dagar tycker jag, och värt att påpeka är att det är kärlek av alla de slag som räknas och inte enbart par-relationer som dagen gäller för.
Kärleken är inget stormulet eller skrytsamt som man behöver bevisa med gåvor och annat kostsamt anser jag, utan det där vardagliga i att ha någon att tycka om, få närhet av och att ge detsamma tillbaka.

Här hemma hos oss blir det en light variant av den stora kärleksdagen, både mannen och jag är ganska så slitna och trötta efter de senaste två veckorna som varit en prövning för oss båda.

Jag är så glad och tacksam att ha min man som tar hand om mig nu när jag är halvt handikappad med bruten handled och lite snurrig av morfintabletter osv.
Men som sagt, det är inte så romantiskt eller speciellt uppstyrt för kärleksfest här hos oss, men en mysig söndag i all sin enkelhet tillsammans med hundarna är inte fy skam det heller, kärleken är som sagt något som man känner i ryggmärgen både i med och motvind.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.