Kommer läggas in…

Ett sent inlägg här hos mig idag första dagen av februari och ja bättre start på den nya månaden kunde man ju önska sig.
Jag har sovit stora delar av dagen antagligen på grund av morfintabletterna som jag tar för smärtan i armen.
Jag har även talat med olika läkare på sjukhuset i Halmstad och fått reda på vad som ska ske framöver och det var inte så enkelt som det sades i början, tyvärr.

Då de tog blodprover på akuten i lördags upptäcktes nämligen förändringar i blodvärdet som ev betyder att jag har någon form av hjärtfel, dock oklart ännu, och innan de vet mer kan de inte operera armen..
Lite chockartat och klart man känner sig både orolig och rädd på samma gång men försöker intala mig att det blir bra..
Imorgon tidigt ska jag åka in igen för fler prover och antagligen jag att läggas in på sjukhuset för att sen kunna operera armen.

Ush, det låter så himla allvarligt i mina öron, inte minst eftersom mycket vård är inställd pga Covid-19. Betyder det att jag är så pass allvarligt sjuk?
Jag kände mig inte dålig innan jag bröt armen och nu b´verkar det som om jag är hur sjuk som helst?
Oroar mig även för risken att smittas av viruset inne på sjukhuset, smittorisken där lär ju vara större där än hemma där vi hållt oss för oss själva hur länge som helst.

Ber om ursäkt för sjukt deppigt inlägg, funderade förts på att inte berätta men tänker att det är kanske bäst med en liten förklaring om ifall att det skulle bli lite tyst här framöver.

Ha en fin kväll och var rädd om dig!

10 reaktioner på “Kommer läggas in…”

 • Anna skriver:

  Usch, då Stackare! Krya på dig 💙

 • Sofia skriver:

  Vill lugna dig med att personalen på sjukhuset bär munskydd och visir! Och du kommer troligen också bära munskydd, om inte be om det.
  Önskar dig all lycka!

 • Eva Aamodt skriver:

  Tycker så mycket om att läsa dina inlägg!😊hoppas allt går bra, och att vi snart får höra ifrån dig igen. Krya på dig🌺

 • Cathrin Bottolfsen skriver:

  Den brutna armen måste opereras innan det börjar växa ihop! Att de nu upptäckt något är kanske bara bra? Om inte du ramlat hade det inte uppmärksammats och då inte heller vårdats.

  Vi håller tummarna för dig! Och det är okay att vara lite deppig! Bamsekramar ❤️

 • Caroline skriver:

  Stort krya på dig!
  De enda proverna jag tänker på gällande hjärta är ju hjärtsvikt och hjärtinfarkt och då hade du ju haft symtom tänker jag. Låter konstigt att de inte förklarade mer för dig, låter jätte jobbigt att få ett sånt besked men inte mer förklaring.
  Krya på dig, kramar!
  Det kommer gå bra!!

 • Alice skriver:

  Hej Anette,

  Väldigt tråkigt att höra att du skadat armen och även såklart med proverna. Jag vill bara skicka ett litet pepp-meddelande till dig från en annan som också upptäckte via ett blodprov att man hade ett ”hjärtfel”. Det jag har lärt mig under min egna resans gång är att om det skulle vara något så allvarligt så som hjärtinfarkt osv så blir det alltid (99%) ett annat utfall i kroppen som man märker det på. I mitt fall var det bara en liten cellförändring som hade utvisat sig på det sättet. Förstår att det är svårt att se det positiva i det här, men tänk vilken fantastisk tur att just DU får hjälp nu i denna pandemi – när det är så fruktansvärt många som har inställda operationer. Precis som några skrivit innan mig, armen måste opereras snabbt efter en sådan smäll som du fick så det inte växer ihop. Ha med också i tanken att det är väldigt många avdelningar på sjukhus/inom vården som under hela denna pandemi har rullat på som vanligt.
  Önskar dig en stor kram och massa kärlek! ❤️

 • Pauline skriver:

  Krya på dig! Konstigt att du inte fått bättre förklaring till dina prover. Be om tydligare information, och det finns bra hjälp och behandling även för hjärtproblem. Bra att det upptäcktes nu! Lycka till!

 • Pernilla skriver:

  Stackars dig, förstår att det måste kännas oroligt! Skickar styrka och kramar över cyberspace!!
  ❤️❤️❤️

 • Birgitta Hedman skriver:

  Krya på dig och tur att du ändå kom till sjukhus och att de tog prover. Så du snart kan bli frisk ❤️

 • Anna skriver:

  Du fixar detta! Krya på dig! Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.