Alla Hjärtansdag med Sudio

av | jan 29, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är skrivet i samarbete med Sudio*

Hej fina kompis

Designhörlurarna från Sudio har jag ju tipsat om här hos mig vid några tillfällen tidigare, men för dig som missat detta så är det riktigt bra och snygga produkter som jag själv använder väldigt ofta i min vardag.
Och nu har jag i samarbete med Sudio fått testa ytterligare produkter från sortimentet,  nämligen hörlurarna ETT med smart bluetooth funktion som du ansluter hur enkelt som helst till din smartphone etc, och scrollar du ner så finns det även ett bra erbjudande….

Så himla smidigt att ansluta telefonen till sina hörlurar och kunna prata fritt utan att behöva hålla i telefonen, att kunna lyssna på en pod, favorit-spellista osv både när man sitter och arbetar, men givetvis också när man tränar och är på språng utomhus.
Det fina mattsvarta etuiet är både smart förvaring och funktionellt laddningsställe för hörlurarna, så genomtänkt i varje detalj
Jag valde mattsvarta hörlurar, så himla snyggt, men det finns ännu fler kulörer att välja mellan om du kikar HÄR.

Sprillans nya hörlurarna som heter NIO måste du också spana in!

Högtalaren TOLV ovan ger riktigt grymt ljud och kan användas både inomhus och utomhus på tex balkongen, terassen, stranden, utflykten osv och denna ansluter man på samma sätt som hörlurarna. Extra plus i kanten för snygg design!
Samtliga produkter med 3 års garanti om du på Sudio Sphere

Givetvis har jag även fixat en rabattkod till er mina kära och trogna läsare, ange bara rabattkoden ”Inredningshjalpen” när du checkar ut i kassan så får du 15% rabatt på ditt köp t om  14/2 då Alla Hjärtansdag ska firas. Perfekt att vara ute i god tid och köpa fina presenter lagom tills dess, och glöm inte ge lite kärlek till dig själv också!
Rabattkoden ger även en presentförpackning på köpet så passa på!

Liljor, nya mode- och designmagasin och fredagsgodis har jag såklart redo här hos mig lagom inför helgen.

Bästa myset om du frågar mig!

Ha en fin helg och välkommen hit snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *