Ännu ett sofftips!

av | jan 27, 2021 | Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Som uppföljning till mitt inlägg igår med tips om fina soffor i olika stilar, tänkte jag även tipsa om soffan i modern stil som jag har i vardagsrummet här ovan i bild.
Jag får ofta frågor om denna denna soffan och även fåtöljerna i samma serie så ett inlägg dedikerat till dessa blir det idag minsann!

Soffan i fråga kommer från danska Muuto och finns redo att beställa HÄR och fåtöljerna hittar du HÄR. Jag har textilvarianten i en grå textil med struktur som kan kännas lite stickig ibland men finns i flera alternativ som skinnklädsel osv.

Gillar du denna stilen kan jag tipsa dig om en liknande soffa som finns HÄR i tre olika textilkulörer och som är i en annan prisklass än ”originalet”.
Detta är ju ingen designkopia i den bemärkelsen utan en soffa i liknande stil vilket jag gissar att det kanske finns en hel uppsjö av på marknaden.

Gillar du soffbordet som skymtar i bild som just nu är med 20% rabatt kika..HÄR

…och mitt lilla fina skåp som syns i bild som  många frågat  om  hittar du HÄR

Bakom själva lounge-delen där soffan finns genom att rama in denna med hjälp av gardinlängder från golv till tak  i lite halvskir tvättad lin kvalitet  samt gardinskena HÄR som man fäster i taket.
En flexibel lösning där man enkelt kan minska alternativt öka detta utrymme efter hand som andan faller på och även öppnar upp för dagsljus om man vill.
Kanske ett tips för dig med samma dilemma?

Världens finaste Affe!

Ha en fortsatt fin onsdag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *