*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina vän, hoppas du fått en fin start på den nya veckan?
De sista dagarna januari, årets tristaste månad ska läggas till handlingarna innan vi tar oss an februari och innan VII hunnit blinkar våren här! Så efterlängtat efter den mörkaste vintern någonsin, inte sant?

Jag har fått en himla massa frågor angående min nya fina ljusstake som jag visade nyligen här hos mig.
Jag pratar såklart om den höga svarta golvljusstaken som syns ovan i bild, en ljusstake som jag beställde redan före jul i en annan beställning men då var den restad och skulle komma senare.
Senare var i förra veckan, och då blev det en rolig överraskning eftersom jag faktiskt glömt bort att den skulle komma!

Så förtjust i min nya ljusstake med mjuka bågar och hållare för fyra ljus. Jag har ju vanliga kronljus i min men tänker att kronljus med LED är ett bra alternativ om man har barn, husdjur osv eller inte alltid kan ha ljusstaken under uppsyn.
Jag valde ljusstaken i svart utförande men samma ljusstake finns även i mässing, du hittar den HÄR

Väldens finaste Affe som alltid vill vara i händelsernas centrum och kanske lite extra gärna om det erbjuds mys.
Gillar du kudden med zigzag-mönster och kort franskant kika HÄR.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *