Fixa Gardinstilen!

av | jan 11, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har jag ju ganska ofta visat gardinerna som vi har i stan, gardinuppsättningar från golv till tak i hotellrumsstil och tipsat om hur du kan fixa samma stil hemma hos Dig.
Inlägg som uppskattades av väldigt många och därför tänkte jag idag spinna vidare på samma tema genom att visa Dig gardinerna i Båstad i en lite mera modern stil.
Ja, långt ifrån alla bor ju inte i sekelskifte och därför kan det ju vara bra att visa samma tänk fast i annan version så att säga!

Lägenheten är ju med öppen planlösning med vardagsrum, matsalen och kök i en och samma ”avlång länga” och dessutom är det stora glaspartier mot havet med stora skjutdörrar av glas ut mot den stora balkongen.
Inte det lättaste att möblera ett sådant rum och dessutom få till en känsla av avskildhet och myskänsla utan insynsskydd från utsidan…
Jag personligen har lite svårt för den här typen av nyproduktion där allt är så öppet och man bokstavligen kan se in till grannen mittemot och vice versa men det är ju en smaksak det där.

Jag har dock lyckats skapa en mysig hörna i loungedelen där soffan finns genom att rama in denna med hjälp av gardinlängder från golv till tak  i lite halvskir tvättad lin kvalitet  och båda med 20% rabatt just nu samt gardinskena HÄR som man fäster i taket.
En flexibel lösning där man enkelt kan minska alternativt öka detta utrymme efter hand som andan faller på och även öppnar upp för dagsljus om man vill.
Kanske ett tips för dig med samma dilemma?
Gillar du soffbordet kika  HÄR, och soffan är denna modellen som finns HÄR

Jag vill även passa på att visa Dig gardinerna i sovrummet där gardinuppsättningen är identisk med den i vardagsrummet.
Tidigare hade ja dessa i kombination med sammetslängder med dubbel bredd som dessutom är helt mörkläggande, och dessa i kombination med lite tunnare vita längder i mitten så att man kan reglera ljusinsläppet lite som man vill.
De mörkläggande sammetslängderna hittar du HÄR och liknande vita lite tunnare vita längder HÄR båda med 20% rabatt.

 

Krukan ovan i bild hittar du HÄR och liknande ljusstake HÄR

Alla tänkbara tillbehör som gardinstänger osv hittar du HÄR, och gillar du lampan ovan sängen så kika HÄR nu 20%

Fler fina vita gardiner hittar du HÄR och HÄR

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *