Julens bästa serietips!

av | dec 25, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, hoppas att din julafton var riktigt fin och mysig.

Juldagen är den perfekta dagen för långpromenader och sen serie-mys hemma i värmen och därför tänkte jag att det kunde passa fint med lite härliga serietips då jag sett otroligt många bra serier både nyligen och under längre tid. Flera av de bästa serierna som jag har sett hittar du samladeHÄR, har du inte den appen redan så tecknar du denna smidigt och enkelt HÄR!

Serier som dessa nedan har jag sett och vill tipsa Dig att se dessa om inte redan gjort det!

FOR LIFE: Fast i fängelse, dömd för ett brott han inte begått, utbildar sig Aaron Wallace till advokat och börjar hjälpa andra fångar samtidigt som han försöker ordna sin egen frigivning. En verklighetsbaserad serie som är gripande, spännande och mycket väl värd att se på  HÄR

ADVOKATEN: Svensk serie som du måste se, som barn bevittnade Frank sina föräldrars död och när han upptäcker att föräldrarnas mördare är en av Köpenhamns undre världs ledare och en av hans advokatbyrås viktigaste klienter blir han besatt av hämnd för ina föräldrar.  HÄR

BILLIONS: Skarpt, modernt drama med flera säsonger om extrem förmögenhet och korruption. Mitt i New Yorks machiavelliska maktkorridorer slåss två ärkerivaler om herraväldet: den målmedvetne, blåblodige åklagaren och den lysande, beräknande miljardären Bobby ”Axe” Axelrod. HÄR

RAY DONOVAN: Jag älskar Ray Donovan som är en tuff problemlösare till de rika och berömda i L.A. Han kan få allas problem att försvinna – förutom de som är skapade av hans egen familj och som drabbar honom hela tiden. Ett familjedrama med action skulle man kunna säga och som även bjuder på en del skratt. HÄR

ÄLSKA MIG:  Josefine Bornebuschs succé-serie med massa kända svenska skådespelare har du väl inte missat? Hur hanterar olika generationer kärlek, sorg, passion och relationer? Josefin spelar själv överläkaren Clara som dejtar utan att hitta rätt, hennes störtförälskade lillebror Aron, och pappa Sten som finner oväntad passion osv  HÄR

A HEAD: Ett ruskigt drama som jag sett nyligen och som utspelar sig på Sydpolen med en massa mord. En riktigt ryslig historia där man absolut inte lyckas klura ut i förväg em mördaren är och denna mini-serie finns om du kikar HÄR

BOSCH är en serie lite mörkare och långsam serie för dig som gillar deckare och denna finns med flera säsonger HÄR

The Good Doctor är serien för dig som gillar läkarserier vilket jag vet att många gör, med extra allt, och denna hittar du med många avsnitt HÄR

Julens bästa filmer hittar du ett svep HÄR

Vill du spana in samtliga mina serietips så kan du klicka HÄR

Ha en fortsatt fin juldag så syns vi snart igen!

God Jul!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *