Säg det med en blomma!

*inlägget innehåller annonslänkar*

I dessa lite annorlunda juletider där vi förväntas fira julen lite mer avskiljda från nära och kära och endast fira jul tillsammans med dem som finns i ”vår egen bubbla” är det lite extra viktigt att höra av oss till dem som vi inte kan träffa just nu på grund av rådande omständigheter.
En väldigt stor uppoffring för oss alla och en var, men så viktigt att vi gör detta nu så att allt förhoppningsvis kan bli så vanligt igen så småningom.


Och bästa sättet att höra av sig enligt mig är att göra det med en fin växt eller blombukett , lyckan att ge en sådan gåva hållare i sig länge och sprider glädje både hos den som mottager gåvan, och hos Dig som ger.

Skicka en fin hälsning med en julbukett , julgrupp eller krukväxt till någon som du saknar och tycker om, det behöver inte vara vräkigt eller stor för att ge den bästa effekten.

Julens växter och vackra buketter, amaryllisar på kvist HÄR  och HÄR,  julstjärnor HÄR eller kanske en traditionell julgrupp?

Interflora levererar blommor samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl. 12.00.

Kanske kan du eller någon annan i din närhet inte ge er iväg till blomsterbutiken för att köpa julens gröna som bidrar till och förhöjer julstämningen i hemmet på direkten, beställ hem HÄR ,så får du allt levererat hem till Dig och du kan välja att man ska ställa beställningen vid dörren om man vill undvika kontakt med andra helt.

Du vet väl att du kan beställa hem din julgran och få den levererad hem till Dig?
Beställ en gran HÄR eller om du vill göra det enkelt för dig så beställer du ett helt julgrans-kit där även upphämtning av den utslängda julgranen ingår HÄR


För den som vill ha en liten mindre gran som även den ger fin julstämning i ett nafs kan jag rekommendera en liten rumsgran.
Känner man inte för en riktig gran utan en Hitte-på-julgran  så finns det fina alternativ till nedsatt pris just nu

Min halva gran som jag har i sovrummet hittar du HÄR med 20% rabatt just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.