Fina juldetaljer!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej finabloggkompis!
Ett sent inlägg ikväll här hos mig, fredagkväll och helgen är här med Lucia på söndag och tredje advent, ett lite annorlunda Lucia-firande i år 2020 men stämningsfullt ändå.
Ikväll vill jag mest visa dig lite nya fina juldetaljer som jag köpt…

New In!

En ny elefantkudde från Svenskt Tenn, älskar dessa kuddarna och har flera sedan tidigare, och lite annat smått och gott…

Ett klassiskt änglaspel eftersom det gamla i mässing verkar puts väck…

Hittas HÄR

Lite nya fina julgransdekorationer från Svenskt Tenn, bland annat årets julgranskulor designade av Sam Wilde och fina mässingsänglar..
Idag har vi hämtat vår gran dessutom så snart kommer dessa upp!

Men tidig julklapp från mig till mig, senaste boken från Kinfolk Garden

De små söta husen i keramik där man ställer ett värmeljus inuti hittade jag hos Artilleriet, och där även en ljusslinga från Herrnhuter (tyvärr slut överallt) så därav de gula stjärnorna…

Kvällsmys råder!

Och sist men inte minst den fina ljusmanschetten i mässing från Svenskt Tenn att sätta på vilken ljusstake man vill men extra fint här på en hängande ljusstake, tycker jag!

I min ljusstake har jag fina verklighetstrogna kronljus med LED , ett jättebra och helt brandsäkert alternativ för ljusstakarsom är lite osäkra som hängande varianter, du hittar dem a HÄR  och 20% rabatt endast idag 12/12.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.