Bästa Budet!

*inlägget är skrivet i samarbete med Himla*

Visst minns du att jag visade mitt julfina sovrum för ett tag sedan?
En vintervit historia med inslag av beige och mullvadsgrått, men nu inom kort blir det minsann en make over före jul..
Bästa och mysigaste känslan som förstärker julmyset när man gör lite extra fint men nya fina textiler, en quickfix som inte kräver så stor insats men som gör stor skillnad..

.. och som rubriken skvallrar om så kom idag bästa budet som jag var snabb att packa upp.

Min sovrums makeover gör jag nämligen i samarbete med Himla och deras fina produkter, ett favoritvarumärke som jag ofta visar här hos mig och tips som kommer från hjärtat.
Alla produkter är utvalda av mig, i dov mullvadsgrå i kombination med en matt petroliumblå nyans och en mix av bomull och linne!

Åh vad sängen kommer att bli underbart fin med allt som jag valt, en perfekt lyxig match som jag ser fram emot att visa dig i detalj inom kort!

Och en ny efterlängtad sängkappa som gör sängen till en mera dressad möbel!

Överkastet i matt petroliumblå nyans matchar örngotten.
Jag återkommer med allt i detalj inom kort men om du vill shoppa fina textiler från Himla med min rabattkod som ger 20% rabatt på hela köpet så anger du min rabattkod INREDNINGSHJALPEN i kassan. (rabattkoden gäller året ut)

Och hör och häpna, jag tror jag har gått och beställt en ny soffa + schäslong från vår egen franska soffagentur Home Spirit med jättefina kvalitetssoffor, fåtöljer som tillverkas i Frankrike och sälj bla hos Artilleriet, Oscar & ClothildeMinta, Studio Pompone mfl

Min soffa kommer att bli så fin!

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.