*inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har för länge sedan tappat räkningen över hur många långa promenader det har blivit längs med havet här i Båstad under det gångna året, en underbar plats om någon att befinna sig på i dessa hemmatider.
2020 som varit ett år av kämpighet och besvikelser för de flesta av oss, några har drabbats mer och andra lite mindre men visst är vi mitt i allt det som händer alla och en var.
Värst är det såklart för dem som förlorat någon älskad, och med det i tanken hoppas jag att de flesta av oss tänker till lite extra i olika sammanhang.
Det var någon klok som sa något i stil med att ”även om du själv bara blir lindrigt sjuk så kan din smitta ge andra människor sjukdom som drabbar betydligt värre.

I ur och skur genom alla årstider och dess skiftningar, lika vackert och underbart oavsett väder, ja det finns ju kläder för alla väder, som tex min bästa kappa HÄR  någonsin som jag tipsat om förut…

Mot havet, frisk luft och bästa motionen för alla, att gå långa raska promenader varje dag är bästa träningen för mig i kombination med pilates och yoga.

Min kappa verkar vara slutsåld i nästan alla storlekar  men jag tipsar om 8 liknande kappor listade från vänster till höger i den ordningen de finns i collaget.

 

1. Ankellång kappa med huva från Röhnisch HÄR

2. Parkas HÄR

3. Kappa från Ralph Lauren  med pälskrage HÄR

4. Lång kappa med vadderad hög krage HÄR

5. Kappa med knytning i midjan HÄR

6. Lång dunkappa med luva nu 30% rabatt HÄR

7. Quiltad lång kappa med täckt dragkedja HÄR

8. Dunkappa med hög krage nedhasade axlar HÄR

En plats som gör mig lycklig och ger mig ro.

Det är så vackert här, och har. man tur kan man få se en säl eller två ligga och guppa förnöjt ute på stenarna där.

Ha en fin söndag och var rädd om Dig!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *