*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis!

Nu när vi klivit in i julmånaden december kom jag på att jag vill visa dig förra årets jultröjor  som matchade killarna och moi, och dessa finns stt slå till på även i år.

Inte bara för min del som du ser utan även Affe & August är kittade med hund-jultröjor,  så himla söta i deras små polotröjor i fin marinblå nyans!

Gillar du mattan av ull (lätt att hålla ren och ta bort fläckar med tvål och vatten) som syns i bild så hittar du denna med 20% rabatt HÄR ,och faktiskt upptäckte jag att mattan visas med fler bilder från vårt matrum!

Samma matt i grått hittar du HÄR, och mina vita varma tossor på REA finns HÄR

Så himla söta och du hittar dem HÄR och finns även i rött HÄR

Min tröja som egentligen är en herrtröja fast i storlek S är både lite festlig rymlig och skön och finns HÄR och även denna och fler varianter med 30% rabatt just nu men det finns även damvarianter med samma rabatt , tröja med snögubbe HÄR och själklart även jultröjor till barn HÄR
Samtliga jultröjor hittar du HÄR.

Mina fina killar och de verkar trivas riktigt bra i deras tröjor och protesterar inte det minsta.
Jag tog storlek S till båda men Affe som är lite större än August skulle kunna ha haft M med facit i hand.

Hoppas du hittade en fin jultröja till dig eller någon som du tycker om, jag får ofta frågor på den rostfria räfflade vasen här ovan och denna underbart fina vas som är perfekt till amaryllis, höga rosor, hortensia på kvist osv hittar du HÄR

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *