Snöblomman till brakpris!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Även  inledningen av denna veckan blir det en hel massa tips om nedsatta fina produkter som jag gillar, ja ingen har väl missat att Black Week  och slutspurten med Cyber Monday pågår för fullt, och detta givet blir det lite mer än vanligt.
Ja, jag vidhåller att man inte ska köpa en massa bara för att det är nedsatt pris just nu, men har man ändå  planerat att köpa
Julbelysning är väldigt prioriterat just och därav vill jag idag tipsa om de två finaste stjärnorna som jag vet, Snöblomman och spretiga Oslo från Watt & Veke som båda två just nu är nedsatta med 40% rabatt!

Världens finaste Snöblomma som älskas av så många och finns dels i en liten och en stor variant och båda med 40% rabatt HÄR.
Så  fint och lite genomskinligt papper och kardborrband som håller allt på plats, en stjärna att ha för generationer som en del av jultraditionerna.

Fina spretiga Oslo och vill man kan man ju hänga upp flera olika stjärnor tillsamman och kombinera både Oslo och Snöblomman..

Sist men inte minst vill jag även tipsa dig om min nya fina skål av marmor med knubbiga ben, så fin och ja men behöver inte mycket mer än lite kuddmossa för att det ska bli dekorativt och fint!

Du hittar min skål i marmor med 20% rabatt HÄR

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.