Dagens fina detalj!

av | nov 30, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, hoppas satt du haft en härlig helg och fått en fin start på den nya veckan?
Idag vill jag passa på att tipsa dig om en fin inredningsdetalj som dessutom hjälper till att hålla reda på småting ”som ligger och skramlar, och just nu är detta fina läderfat med synliga sömmar  som just nu är nedsatt med hela 45% rabatt HÄR

De fina figurerna att hänga i granen kommer tyvärr inte från H&M utan från Olsson & Jensen, men det dekorativa fatet av läder med synliga sömmar  finns även i en mindre variant som är perfekt till smått som smycken osv och detta hittar du HÄR
Tack för att du tittade in!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *