Lyxförpackning!

*inlägget i samarbete med Lyko*

Härom dagen tipsade jag om en hel del av mina hudvårdsfavoriter här, och idag fyller jag på med lite mer av samma vara fast denna gången lite mera lyxbetonade produkter.
I ärlighetens namn köper jag inte vare sig make up eller parfymer särskilt ofta, utan mestadels vårdande och vardagsnära produkter som jag använder dagligen
Men, det finns alltid ett men, visst är det heligt att unna sig lite flärd då och då eller varför inte köpa i present till någon som man tycker om?
Känner du att det tillfället är nu så kan jag tipsa dig om att Lyko har 25% rabatt på hela deras sortiment om du klickar på länken HÄR

Läppstiftet med gloss här ovan från YSL har jag använt i flera år och haft i många olika nyanser, dels för den tjusiga förpackningen men självklart även för innehållet. YSL Rouge Volupté Shine innehåller skimrande olja som återfuktar på djupet, ger fin lyster och en vårdande effekt.
Min kulör heter Plump Jumpsuit och finns HÄR med 25% rabatt, och som sagt i en uppsjö av andra nyanser HÄR

Samma sak när det gäller nagellacken från YSL, lätta att applicera även för dn som inte är någon mästare på det där precis som jag, och väldigt fina kulörer att välja mellan.
Denna gången valde jag kulören Rouge over Noir , en perfect match till läppstiftet ovan och även 25% rabatt på detta och alla andra kulörer som finns HÄR.

Tanken var först att jag skulle köpa en beprövad favoritdoft som jag använt i flera, nämligen denna härliga doft, men vågade mig på att testa något nytt…
Ja denna gången unnade jag mig en ny och obeprövad doft i form av  YSL Libre  med doft av Lavendel och apelsinblomma, en djup och kvinnlig doft som jag blev i förtjust i på direkten.

Jag köpte setet med en stor och en liten parfym,  vilket är perfekt då man kan ha den stora flaskan hemma och den lilla att ta med i necessären när man åker bort, setet finns  HÄR.
Vill du hellre köpa bara en av varianterna  50 ml + 30ml var för sig så kika HÄR ,och fler härliga parfymer med 25% rabatt  HÄR

Till sist vill jag även tipsa dig om att du även kan köpa hela sortimentet från mitt favoritvarumärke Clinique med 25% rabatt  HÄR.

Ha en fin lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.