Supersköna jeans!

av | nov 26, 2020 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Ikväll kikar jag in för att önska dig en härlig kväll och inledning på helgen, och ja jag har redan helgbuketten redo här hos mig efter att ha varit blomsterbutiken tidigare idag och köpt underbara amaryllistar på kvist och eucalytus till det, bästa kombon inte minst doftmässigt!

Ja och så vill jag även tipsa Dig om mina nya supersköna jeans med sån där perfekt stretch som gör att man bara älskar jeans även när de är av den tighta modellen med hög midja som dess är.En helt perfekt jeansblå kulör dessutom, ja dessa kommer jag att använda mycket framöver, var så säker.

The Odenim är ett svenskt  jeansmärke med  fokus på hållbarhet, och deras filosofi är att att jeansen ska bli snyggare och skönare för varje gång som du använder dem.
Jeansen är handgjorda vilket göra alla jeans unika både när det gäller nyanser och tvättning, och bäst av allt, nu under Black Week kan du shoppa samtliga jeans i många olika modeller med hela 30% rabatt.

Jag har storlek 36R i mina jeans (regular lenght men finns även med extra längd) och ni kommer direkt till deras hemsida HÄR och direktlänk till mina jeans HÄR

Min svarta knytblus är tyvärr inte helt ny men det finns en fin liknande variant HÄR

Jag funderar även på att beställa ett par svarta jeans med slits framtill , jag valde nämligen mellan de två modellerna när jag beställde dessa.

 

Ha en fortsatt fin kväll så syns vi snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *