Snöblomman och Oslo med 40% rabatt

av | nov 26, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Denna veckan blir det en hel massa tips om nedsatta fina produkter som jag gillar, ja ingen har väl missat att Black Week pågår för fullt, och detta givet blir det lite mer än vanligt.
Ja, jag vidhåller att man inte ska köpa en massa bara för att det är nedsatt pris just nu, men har man ändå  planerat att köpa  eller kommer på att man behöver något av det som det är kampanj på så är det ju ett ypperligt tillfälle just denna veckan.
Julbelysning är väldigt prioriterat just denna veckan inför 1:a advent på söndag och därav dagens tips om de två finaste stjärnorna som jag vet, Snöblomman och spretiga Oslo från Watt & Veke som just nu är nedsatta med 40% rabatt!

Fina Oslo kom på plats här redan för en vecka sedan men denna ska snart få lämna plats till en annan stjärna just här och flytta till en ny plats!

Världens finaste Snöblomma som älskas av så många och finns dels i en liten och en stor variant och båda med 40% rabatt
HÄR

Så  fint och lite genomskinligt papper och kardborrband som håller allt på plats, en stjärna att ha för generationer som en del av jultraditionerna.

Ja, som jag sagt tidigare så behöver inte all julbelysning hänga helt traditionellt mitt i ett fönster, tänk lite utanför gängse ramar och prova dig fram även inne i rummet eller testa samma variant som jag gjort ovan på gardinuppsättningen, effektfullt och mysigt på kvällen!

Mina bästa Black Week hittar du HÄR

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *