*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej mitt i fredagsmyset, och som du ser så startade detta ganska tidigt här hos mig denna fredag med styling och foto på agendan samt inköp av rekvisita osv som jag behövde till detta.
En fartfylld dag med andra ord och så skönt att sjunka ner i den lammskinns klädda fåtöljen ovan i bild och kura pläd för en stund.

Det hela blev ju inte sämre av att jag hade ett rykande färskt exemplar av The New Era att bläddra i, och nya detta inredningsmagasin signerat Hanna Nova Beatrice berättade jag ju om i min nyhetslista för ett tag sedan.
Nyhetslistan som jag publicerar varje lördag med de senaste inredningsnyheterna som presenterats under den gångna veckan, missat inte detta imorgon, och för alla de tidigare inläggen kika HÄR.

Kabelstickad tröja lika min hittar du HÄR

Min fina ring hittar du HÄR

En så omtyckt och fin ring som jag tycker väldigt mycket om.

Hanna Nova Beatrice som fram till för ca ett år sedan var framgångsrik chefredaktör för inredningsmagasinet Residence Magazine, och och även det årliga magasinet i bokform My Residence har som sagt nyligen premiärlanserat sin nya satsning, The New Era Magazine som finns i tryck och som digital plattform.
Som en fortsättning av My Residence kan man väl säga, fast nu helt i Hannas egen regi, stort lycka till fina Hanna!

Mina fina killar som är lika förtjusta i den nya mattan som jag visade Dig redan igår och skulle du ha  missat denna fina och nyinflyttade matta med strukturmönster och flätade fransar kikar du HÄR , och finns dessutom  i flera storlekar, men tänk stort och inte för smått när det gäller mattor!

I mitt tidigare inlägg idag så visade jag jag vinterns härligaste plädar, och som du ser så är det en av dessa härliga ullplädar som jag har här hos mig just nu.

Så mjuk, skön och varm och finns både i grått HÄR och i beige HÄR

Ha en fin kväll!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *