House Doctor’s hjortar

av | nov 10, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in med några bilder från julen hemma hos oss i stan för några år sedan, kan ha varit 2018 men är inte helt säker…
Julens finaste detaljer hemma hos oss som är en del av våra jultraditioner, adventsljusstaken, hjortarna och fina Snöblomman, ja ingen riktig jul utan dessa!

Snöblomman finns som du kanske vet i två storlekar, och jag har både den stora och den lilla varianten.
Jag har tipsat om dessa många gånger tidigare, men eftersom det finns ett kanonerbjudande HÄR just nu så tipsar jag så gärna igen.

Lite julkänsla i fönstret  med hjälp av min gamla adventsljusstake som har säkert har 10 år på nacken och som både varit utsatt för vattenskada, målas om osv men som fortfarande är en del av våra jultraditioner och så himla omtyckt.
Jag får dessutom alltid frågor på denna när den dyker upp i bild men ju såklart inte tipsa om denna eftersom den är så gammal.

Hjortarna är ungefär lika gamla som ljusstaken och kommer från danska House Doctor. De fanns till försäljning under flera år men nu verkar de ha utgått från sortimentet, tyvärr.
Hittade dock en väldigt lik variant HÄR, med lite guldglitter förvisso, men vill man kan man ju måla med vit kalkfärg vilket är hur enkelt som helst.

Den gröna krukan Hortus designad av Josef Frank för Svenskt Tenn är en annan klassiker som alltid bär julens blommor hos oss. Årets kulör för denna omtyckta pjäs är gul, men jag föredra den klassiska gröna varianten!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *