Några nya serietips!

av | nov 1, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Söndag och almanackan visar 1:a november, och hur hände det tänker jag, som nyss tyckte att vi bara var i slutet av sommaren…
November månad blir ju lite som upptakten inför julen som ju startar allt tidigare för varje år som går, så framöver blir det en massa julinspiration och tips som du inte vill missa här hos mig.
Idag har jag haft en härligt skön söndag och tagit en lång uppfriskande promenad längs med havet och fått lite rosiga kinder…

Också kom kvällen och tid att tända en massa levande ljus och ladda inför söndagsmyset som är minst lika bra som fredagsmyset, tycker jag.
I ugnen tillagas en hel kyckling och potatisgratäng som blir söndagsmiddag hos oss, och sen väntar lite seriemys i vanlig ordning.
Jag vet ju att mina serie-tips brukar vara uppskattade, och eftersom det var ett tag sedan senast så tänkte jag dela med  mig av mina jag senaste sedda serier i detta inlägget.

Ljusstaken som syns i bild här ovan är en ganska så ny favorit som sällat sig till samlingen av ljusstakar, foch denna finns även i mässing HÄR om man föredrar det, eller varför inte mixa båda? (adlinks)

Nu till mina senaste tips, som på senaste tiden mestadels bestått av svenska serier.
Jag brukar gilla nordiska serier skarpt men denna gångan har jag faktiskt råkat på två serier som jag inte gillat alls och inte tittat klart på, nämligen Partisan på Viaplay och White Wall på SVT Play som båda två var ”för konstiga” och för mycket fiction för att jag skulle vilja titta vidare.

Däremot har jag verkligen gillat Sommaren 85 på SVT Play där alla som precis som jag som växte upp på 80-talet tas med på en humoristisk nostalgitripp med stor igenkänning, men samtidigt finns det även ett uns av underliggande allvar i det hela.
Jag har även sett andra säsongen av Josefin Bornebusch Älska Mig på Viaplay som var minst lika bra som säsong ett.
Dessutom har jag sett andra säsongen av Bröllop, begravning och dop på CMore som var sådär och nu kikar jag på den lite allvarligare serien Utredningen på SVT Play som skildrar mordet på Kim Wall som vi alla känner till.

Söndagsgodis i en favoritskål från Rörstrands fina blåvita Ostindia-serie  som är på kampanj just nu med 25% rabatt (adlink)

Hoppas att du fick ett tips eller två här ovan och skulle du inte gilla svenska serier så finns det ca 60 andra serietips att ta del av om du kikar HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *