Fina stjärnor

*inlägget innehåller annonslänkar*

Tisdag, sista veckan i november 2020 som i mångt och mycket är ett mycket annorlunda år med hänsyn till Covid-19, där det idag kom ytterligare dystra rapporter om läget i Europa och här i Sverige, med nya restriktioner för oss i Skåne.
Jag hoppas att alla tar detta på stort allvar nu och inte bara struntar i allt, ja jag är ledsen, men tyvärr ser det så ut när man ser sig omkring.
Jag förstår inte heller varför så många verkar vara angelägna om att resa iväg just nu, ett enda höstlov hemmavid borde man väl klara av? Ja, jag vet att det inte finns några reserestriktioner just nu, men sunda förnuftet säger mig något annat…

Men men, det var såklart inte enbart Covid-19 som detta inlägget ska handla om, jag precis som många andra som spenderar mer tid hemmavid än vanligtvis, lägger extra vikt vid att göra det lite extra fint och mysigt i hemmet.
Årstiden kräver ju mycket mys tycker jag dom redan börjat ladda lite inför advent bla.
Först måste jag dock poängtera det nya fina vitrinskåpet som flyttat in och som du ser blivit en perfect match till köket.
Gillar du vitrinskåpet HÄR  så finns detta även i svart och i vitt.

Denna svarta stjärnan i rotting är så himla fin tycker jag och just nu är denna nedsatt med hela 20% rabatt HÄR.
Knopparna på skåpet är inte original med skåpet utan utbytta av mig och dessa hittar du HÄR .

Den svarta runda ljusstaken tyvärr slut i svart, men finns i mässing HÄR, är en fin variant att använda som årets adventsljusstake.
En perfekt stomme att klä med tex buxbom, granris osv för att sätta din egen prägel.

Rosa julstjärnor är mina favoriter!

Takkronan i industriell stil som hänger över bordet har jag tipsat om förut men eftersom den är så himla omtyckt och fin så tipsar jag om denna igen som finns HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.