*inlägget innehåller annonslänkar*

I fredags kom det bud till mig som man kan säga räddade helgen och gav den  extra guldkant, jag har nämligen lyckat dra på mig ryggont av den värsta sorten som gör att jag inte haft så mycket lust eller ork att gör så värst mycket nu i helgen.
Oväntade paket är ju ibland  det bästa man kan få och om innehållet dessutom är så fantastiskt som i just detta, ja då blir man riktigt glad!

Budet kom nämligen från en av mina favoritförfattare Denise Rudberg som i år firar 20 år som succéförfattarinna, och jag har nog läst allt av henne under dessa 20 åren.
Ja, Denise Rudberg för dig som inte vet, har skrivit så himla många böcker med härlig feelgood känsla.
Jubileet firas så klart med en helt ny bok som heter Tio Grisar Nere och som ingår i hennes helt underbara elegant crime serie om den mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff och hennes brottslösande kollegor på Östermalm i Stockholm.
När jag öppnade boken hittade jag dessutom en fin hälsning från Denise inne i boken … och vill du köpa ditt eget ex så finns boken  HÄR (adlink)
I paketet låg det dessutom  huvudpersonen i boken, Marianne’s (och Denise) favoritgodis som är fransk nougat från Eje’s Choklad på Östermalm.

Bästa helgmyset!

Koppen hittar du HÄR och träfatet  HÄRoch gillar du ljusstakarna så kika HÄR och HÄR

Helgbuketten i lila nyanser och en massa tända ljus i favoritljusstakarna , den räfflade hittar du HÄR, den med CC-monogram HÄR och den lilla kronan från Svenskt Tenn, och därtill härliga doftljus.
Det ena doftljuset är det magiska doftljuset från Hotel Diplomat, ja har man en gång bott på Hotel Diplomat så känner man igen doften som är mycket speciell…

…och det andra är Denise Rudbergs egna doftljus som även det fanns i paketet som helt klart bjöd på njutning och glädje för alla sinnen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *