Årets nyhet hos Watt & Veke

av | okt 14, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Jul

*inlägget innehåller annonslänkar*

Julen och kanske framförallt advent kommer allt närmare, och jag tror mig veta att det är en hel del av er som börjar längta efter att få ta fram adventsbelysningen.
Kanske gör du som jag att du har en bas av fin adventsbelysning som du plockar fram år efter år och sen adderar något nytt varje jul.
Tricket om man vill göra så är att satsa på bra adventsbelysning av hög kvalitet, på så sätt kan man ha kvar sin favoriter länge som blir en del av jultraditionerna.
Julstjärnorna från Watt & Veke är ett bra exempel på detta och jag brukar ju ofta visa mina favoriter från dem så det tänkte jag göra även i år och startar med årets största nyhet!

Nyheten som jag talar om är stjärnan Maja som du ser här ovan, en fusion av  succéstjärnorna Eldig och Snöblomman som älskas av så många.
En lite kaxig adventsstjärna som tar för sig och känns både traditionell och modern på samma gång, och vill du vara säker på att norpa ett ex av denna så finns den att slå till på HÄR

 

Fina och lite spretiga Maja finns även i en guldvariant som du hittar HÄR

….samt i en svart variant om du föredrar det, och denna finns HÄR

En annan fin nyhet som jag gärna vill visa dig är stjärnan här ovan som heter Elsa och finn att beställa HÄR och denna finns både med guld och silver samt i en svartvit variant.
Visar denna fina bild även som inspiration till hur du kan hänga dina stjärnor på andra ställen i hemmet och inte bara i ett fönster som väl är det vanligaste.

*Årets inspirationsbilder från Watt & Veke som du ser i detta inlägget är stylade och fotade av den talangfulla duon Lovisa Häger och Helena Nord, hemma hos den kreativa inredaren Soraya Forsberg.

 

1 kommentar

  1. Inredningsnyheter v 42/2020 - Trendenser

    […] & veke är stylade och fotade av Lovisa Häger och Helena Nord. Årets stora nyhet är Maja – en fusion av succéstjärnorna Eldig och Snöblomman, en stjärna som tar plats och har ett […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *