Ännu en fin adventsfavorit

av | okt 8, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget inehåller annonslänkar*

Tidigare i veckan så tipsade jag om en massa fin julbelysning som är på REA just nu, ett inlägg som väldigt många uppskattade, och jag tror att alla som gillar julen lite extra mycket börjar hamstra de finaste guldkornen redan nu för att inte bli utan.
Jag har ju mina stående adventsfavoriter som Snöblomman, den fina Moravia Stjärnan och även den den höga svarta ljusstaken i bild som passar så bra i våra höga sekelskiftesfönster.

Den svarta stora ljuslyktan har jag haft i snart 10 år och tycker fortfarande lika mycket om den, hållbarhet när det är som bäst, att köpa sådant som man vet att man känner att älska och behålla länge!

Har hittat en fin liknande variant HÄR som jag hoppas att du ska gilla!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *