Löjligt goda chips!

av | sep 25, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis ursäkta att jag stör i fredagsmyset, jag viill mest önska Dig en fin start på helgen med ett passande tips till helgmyset.
I veckan hittade jag nämligen av en slump, så löjligt goda chips att jag måste dela med mig så att du kan försöka hitta samma.

Jag är egentligen ingen chipsfantast men dessa föll jag för som en fura och vet du vad, det är så enkelt som finräfflade chips med smörsmak och flingsalt.
Banalt tänker du kanske nu, men är det något som verkligen gifter sig så är det potatis, smör och flingsalt, så dessa chips smakar så mycket mycket mer än vad man kanske tror.
Chips har dessutom ett fyndigt namn, Relation Chips och detta med anledning av OLW’s samarbete med Maskrosbarn som är en organisation som hjälper utsatta barn som växer upp i tuffa förhållanden.

Vas av marmor HÄR// Ljusstake av marmor HÄR

Chipsskål Bernadotte från Georg Jensen // Karaff av brunt glas med dekorativ kula HÄR

Tyvärr verkar jag ha köpt den sista påsen här i Båstad så nu får jag helt enkelt försöka hitta någon annan butik som säljer dessa för de är som sagt löjligt goda.

Och ännu godare att dippa i min supergoda dipp som jag gör av tryffelaioli, lätt creme fraîche, salt, peppar och några droppar vit balsamvinäger

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *