Enkelt och fint i fönstret

av | sep 14, 2020 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in för att tipsa Dig om hur du fixar stilen som jag visar ovan, ja lite enkelt och fint i sovrumsfönstret med saker som arrangeras i ett stilleben som man kan ändra lite efter hand som som andan faller på.

Här ovan ser du lampan Gatto , ett doftljus från Mad et Len samt ett annat från Voluspa, värmeljushållaren Kin, en gammal vas från från loppis med torkat pampasgräs eller liknande , en staty fast annan variant samt inte minst fina gardiner som inramning till det hela.

Gillar du min vas kan jag tipsa Dig om en annan nyproducerad vas i samma kulör HÄR

Annat fint att ha i sovrummet förutom en liten surpuppa till malteser är en  sammetspuff med mässingssockel och samt inte minst en härlig pläd av ull att svepa in sig i nu när hösten här.
Kan även passa på att tipsa Dig om mattan som du skymtar i bild, en härlig mjuk och skön matta av ull från New Zealand som du hittar HÄR.

Ha en fortsatt fin måndag!

1 kommentar

  1. Ingela

    Har varit nyfiken på det svarta doftljuset när jag sett det hos olika konton på insta, men ser ju att det kostar nästan 1000:-!!! Är det verkligen värt så mycket? Då måste det ju vara fantastiskt. Synd det är högt över min doftljusbudget

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *