Att älska hösten…

av | sep 12, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hösten är här och allt som kommer med årstiden i form av fallande höstlöv, vinande höststormar om motar en i dörren på väg ut, kortare dagar och det där kompakta höstmörkret som är lika svår att vänja sig vid trots att det kommer år efter år vid just denna tiden.
Kanske låter det lite deppigt men saken är den att jag ÄLSKAR hösten, för kontrasten till sommaren som passerat, naturens skiftningar, för skådespelet som havet här utanför bjuder på med vågor som gör att man tänker ”helt omöjligt att jag badade där 3 gånger om dagen alldeles nyss…”
Årstiden är dock en liten utmaning helt mentalt för många och kanske extra viktigt att göra det varm och omhuldande i hemmet, ja som en stor kram med värme och mjuka sköna former i behagliga kulörer.

Pallen ovan med sammetsklädd sits  är ju bara så himla fin, så fin att jag beställde en sådan till sovrummet så fort jag fick syn på den eftersom jag är rädd att den säljer slut vansinnigt fort och vill du slå till kika HÄR
Denna passar perfekt till färgpaletten i sovrummet och blir dessutom en perfect match till den sammetsklädda bänken med kryssben HÄR som redan finns i sovrummet.

Och på tal om mjuka sköna former och inte minst varmt och skönt under fötterna i badrummet nu i höst, även badrumsmattan med fransar fick följa med i samma beställning.

Badrumsmattan hittar du HÄR

Plädar, högt värderade ting i hemmet under hösten och vintern, inte sant? Här hemma hos oss är det alltid dragkamp om bästa och skönaste pläden så kanske dags att slå till på ännu en?
Pläd av ofärgad ull som har fransar längs med kortsidorna, vävd i premium kvalitet där varje pläd är unik och dess utseende kan variera från produkt till produkt, du hittar den HÄR

Mjuka sköna former att vila ögonen på och här kan man placera en kvist eller så som man hittade under höstpromenaden…

Den stora vasen av keramik hittar du HÄR

Gardiner som dessa ovan i bild som finns HÄR stänger ute det som finns utanför, för att skapa en varm skön känsla i hemmet och för att det är så vansinnig vackert med draperat tyg….

Ha en fortsatt fin lördag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *