Ännu ett serietips!

Hej fina kompis, hoppas du haft en fin söndag?

Jag unnade mig sovmorgon följt av pilates och sen bad i havet, jo det är faktiskt skönt (19°) ännu, och sen en skön promenad tillsammans med min man.
Sen har jag faktiskt även jobbat någon timme, men vad gör det när man tycker om sitt jobb?

Ser du äpplena på bänken där?
Bjäre-äpplen såklart, det dignar ju av äppleodlingar här omkring, så givetvis köper vi dessa nu i äppeltider. Jag tipsade ju om världens godaste äppelkaka häromdagen och hade tänkt hinna baka en annan variant idag, men det får bli imorgon istället.

Fyndade denna Hortensian på ”blomsterskroten” för 40 kr och det var ett bra alternativ till betydligt dyrare Hortensia på kvist som jag först funderat på.
Kolla i din blomsterbutik nästa gång, ofta finns det blommor till nedsatt pris som fortfarande är väldigt fina.

Åter till inläggets rubrik, och denna gången är det en mini-serie med endast 6 avsnitt, nämligen Young Wallander på Netflix som hade premiär nu i veckan.
Wallander historierna är ju ett invant koncept vid detta laget och är man lika gammal som jag, så är man gammal nog att ha läst böckerna av Henning Mankell som storyn bygger på, då de var nyutgivna, och känner till historien väl men förvänta dig inget liknade alls…
Här blir det en helt annan twist på det hela eftersom den unge Wallander, spelad av Adam Pålsson boende på Rosengård och granne med en viss Ibra som får kontrakt med MFF, brottas med nutida problem med knarkhandel och gängproblematik…unge Wallander om man nu ska hålla sig till verkligheten kan ju inte ha varit ung i nutid…

Hur som helst så är denna Netflix-variant av Wallander (på engelska) helt klart sevärd.

Min lista med övriga serie-favoriter hittar du HÄR

Skålen med godis går göra mig sällskap inför kvällen serie-mys, en perfekt blandning om du frågar mig.

Rosa elefantkudde från Svenskt Tenn, en klassiker som man aldrig tröttnar på.

Tack för att du kikade in här hos mig och välkommen hit snart igen!

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.