Att ha en ljuskrona i god tid

av | aug 28, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, hoppas att din fredag varit härlig?

Nu kanske du tänker att jag har blivit rent tossig och lägger upp bilder med julinspiration här i slutet av augusti, men nja så är det ju för visso, men bilder från förra året eftersom jag har ett tips som jag vill dela med mig av till Dig som vill vara ute i god tid och kanske starta höstmyset redan nu och vara redo lagom till julen…

Det jag pratar om är såklart en ljuskrona för levande ljus eller batteridrivna brandsäkra varianten som jag använder i min och finns att beställa HÄR
Denna typen av ljuskronor säljer alltid slut snabbt som blixten så var snabb och köp en fin variant redan nu som du hittar HÄR

Fin som den är sin enkelhet utan dekorationer eller med någon kvist eucalyptus eller annan inte för vinterbetonad variant som man kan dekorera med redan nu under hösten.

När vi närmar oss jul och första advent så tycker jag att man kan gå all in och klä kransen med gran, tall eller liknande och prov på hur den varianten kan se ut ser du här ovan.
Ljuskronan hittar du som sagt HÄR och samma ljus som jag har i min HÄR

 

2 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » Ett tips i riktigt god tid

  […] du att jag för ett tag sedan tipsade om en fin ljuskrona för den som vill vara ute i riktigt god tid inför julen som ju kommer i sinom tid, och idag blir […]

  Svara
 2. Sofie

  Hej!
  Så fin blogg du har med mycket inspiration. Jag är på jakt efter en takkrona för levande ljus men är lite petig gällande kedjan. Ser att din krona har jättefin kedja. Var köpte du din krona? Den på Åhléns är ok men inte lika fin som din ..
  Ha det gott!
  //Sofie

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *