Hemnet-span på Tulegatan

av | aug 27, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Förra veckan blev det inget Hemnet-span här hos mig, men det tänkte jag kompensera idag med ett fint span som jag hittade på min lilla Hemnet-tur tidigare idag, ja även om man inte är på jakt efter en ny bostad så finns det otroligt mycket fin inspiration att inhämta där både till hem, trädgård och uteplats.
Även denna gången är det en sekelskiftesvåning som jag gillar lite extra, häng med så får du se!

En smakfull våning inrymd i en fastighet från så tidigt som 1903, somär renoverad i tidsenlig stil och ligger i Vasastans och närmare bestämt med adressen Tulegatan 35A
Här möts vi av klassiskt vita väggar och gråpigmenterade golv som förstärker de vackra sekelskiftesdetaljerna och ljusinsläppet från de stora tidsenliga fönstren är fantastiskt!
Stora, djupa fönsterpartier och franska dubbeldörrar leder in mot vardagsrummet som har vackra dörröverstycken och listverk på väggarna som är inmålade i samma ton som väggarna.
Detta rummet har plats för en större soffgrupp samt ett stort matbord.

Nyrenoverat litet kök med vita skåpsluckor, marmorbänkskiva och inte minst handtag i mässing från Buster & Punch som sätter pricken över i och gör köket speciellt.
Från köket har man dessutom utgång till balkongen som vetter in mot innergården.

Master Bedroom ser vi ovan i bild och det finns även ett fint barnrum som du kan spana in  HÄR

Vill du spana in fler bilder och ta del av all information så skynda vidare till mäklarfirman Wrede som saluför objektet.

*Mäklarbilder Wrede

2 Kommentarer

 1. Margareta Berglund

  Nu har jag letat i två dagar, efter den fina vita vardagsrumsmattan. Bläddrat i dina inlägg förgäves. Var hittar jag den ?
  M.v.h
  Margareta B

  Svara
 2. Margareta Berglund

  Nu hittade jag mattan, f’låt…
  15.000 kr för en vit matta som ej är lättskött gör mig aningen tveksam. Har ju en robotdammsugare som far i den riktning den vill. Förra vita ullmattan blev lätt liten grå hinna på. Hur upplever du den ? Mattan skulle ändå passa perfekt hos mig, suck
  M.v.h
  Margareta B

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *