Älska din uteplats året runt!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas att du haft en fin och härlig fredag så här långt, en dag som här hos oss först bjöd på ganska grå skyar och åsktemperatur för att nu mot kvällen spricka upp i klarblå sensommarhimmel.

Och kanske är detta ett litet tecken på det som komma skall, ja hösten står ju och knackar på skulle man kunna säga.
Idag tänkte jag slå ett slag för uteplatsen genom alla årstider, ja så att man kan utnyttja denna maximalt och älska platsen och inte enbart när det är högsommarvärme.

Magisk vy ut över vackra Bjärebukten oavsett väder eller årstid, älskar naturens skiftningar!

En favoritstol ute på terrassen som bara blir vackrare med tiden då den får patina och den där fina grå nyansen som teak får då man låter den vara obehandlad.

Denna underbara stol heter Kilt och finns i samma utförande HÄR och ett utförande med samma replindning fast med rostfritt stål som stomme HÄR

Pläden av linne finns HÄR

Lounge-gruppen ovan i bild hittar du HÄR med hela 20% rabatt, en grym rabatt om du frågar mig!

Krukan ovan är från Italien och köpt hos den lokala blomsterhandlaren här i Båstad, så den kan jag tyvärr inte tipsa Dig om i detta inlägget.

I

Världens finaste Affe som älskar allt som är mysigt och vill gärna vara med i händelsernas centrum.

Love of my life!

Vill du fixa stilen som jag visar här via mina bilder så har jag gjort adlinks här nedan så att du enkelt hittar till allt det som syns i bild.

 

Loungegruppen Infinity HÄR

Parasollet HÄR // Parasollfot HÄR

Elle Solstol som är hopfällbar HÄR

Pläden  av ull just nu med 30% rabatt HÄR

Grå keramikurna  HÄR // Terracottakruka rund HÄR // Terrakottakruka med fat HÄR

Lampa av teak  HÄR // Ljusslinga HÄR

Pläden ovan finns med i collaget och just nu är denna nedsatt med 30% rabatt , så himla fin ullkvalitet så ett riktigt kap och härlig att ha till hands under kylslagna kvällar utomhus.

Ljusslinga lika den i bild hittar du HÄR

Här har jag adderat ett vackert fårskinn av hög kvalitet som komplement till lounge-gruppen, och ett liknande från Gotlands hittar du HÄR , samt en annan variant med nedsatt pris just nu från Australien
Fårskinnsfällar att inreda ute med inte minst under hösten och våren är helt genialiskt då det ör både vackert och värmande i alla typer av utemöbler och dessutom får du en helt egen look jämfört med vanliga dynor.

Jag personligen älskar utemöbler av  som tex teakstolen ovan i bild HÄR 
Behandlar man med rengöring och olja blir det ju som de var från början, men låter man dem vara och få naturlig patina lika stolen ovan så får man ju en så himla vacker möbel med tiden.
Fördelen med möbler av trä är ja att de inte blir så varma/iskalla dom möbler sv stål och aluminium tenderar att bli.

Även har jag adderat ett vackert fårskinn av hög kvalitet som komplement till stolen, och ett liknande från Gotlands hittar du HÄR , samt en annan variant med nedsatt pris just nu från Australien
Fårskinnsfällar att inreda ute med inte minst under hösten och våren är helt genialiskt då det ör både vackert och värmande i alla typer av utemöbler och dessutom får du en helt egen look jämfört med vanliga dynor.

Älskar de fint slimmade benen på lounge-gruppen Infinity  som tål att stå ute året runt och som har väderbeständiga och snabbtorkande dynor av hög kvalitet.

Fixa myskänsla med ett ett snabbt quick-fix!

Här använde jag ett vanligt keramikfat till en utekruka och ett gäng blockljus med LED, och resultatet ser du ovan, enkelt men fint!

Skapa magi med hjälp av utebelysning i olika stilar HÄR

Addera en ljusslinga lika den i bild hittar du HÄR till räcket på din balkong eller annan bra plats på din uteplats och skapa härlig myskänsla året om, fint att titta ut på i höstmörkret om inget annat.

Fina urnan/krukan med hantverkskänsla som boar mitt fina fikonträd hittar du (snart slutsåld) HÄR
Använd gärna rabattkoden 440466  tom 23/8 så får du 20% rabatt på denna!

Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.