Smygstartat höstmyset på terrassen

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag byttes solsken mot åska och regn framåt eftermiddagen och sedan dess har inte solen setts till sedan dess, och lansle är detta ett litet tecken på det som komma skall, ja hösten står ju och knackar på skulle man kunna säga.
Idag tänkte jag slå ett slag för uteplatsen genom alla årstider, ja så att man kan utnyttja denna maximalt och inte enbart när det är högsommarvärme.
Satsa långsiktigt på sådant som du vet att kommer vilja behålla över lång tid och inte byta ut efter ett litet tag.
Köp produkter av hög kvalitet som är tänkta för utomhusbruk och anpassade för att stå emot väder vind.
Har du svårt att ställa undan dina utemöbler under vintern finns det all anledning att satsa på möbler som kan stå ute året runt.

Lounge-gruppen ovan i bild hittar du HÄR med hela 20% rabatt, en grym rabatt om du frågar mig!

Världens finaste Affe som älskar allt som är mysigt och vill gärna vara med i händelsernas centrum.

Love of my life!

Här har jag adderat ett vackert fårskinn av hög kvalitet som komplement till lounge-gruppen, och ett liknande från Gotlands hittar du HÄR , samt en annan variant med nedsatt pris just nu från Australien
Fårskinnsfällar att inreda ute med inte minst under hösten och våren är helt genialiskt då det ör både vackert och värmande i alla typer av utemöbler och dessutom får du en helt egen look jämfört med vanliga dynor.

Älskar de fint slimmade benen på lounge-gruppen Infinity  som tål att stå ute året runt och som har väderbeständiga och snabbtorkande dynor av hög kvalitet.

Fixa myskänsla med ett ett snabbt quick-fix!

Här använde jag ett vanligt keramikfat till en utekruka och ett gäng blockljus med LED, och resultatet ser du ovan, enkelt men fint!

Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.