Hemnet-span i modern studiostil

av | aug 14, 2020 | Veckans Hemnet-favorit

Fredag med strålande sol i vårt avlånga land, men jag vill ändå passa på att kika in för att visa Dig ett fint Hemnet-span som jag fastnat för denna veckan.
Denna gången är det ett minimalistiskt och lite maskulint inrett hem som jag fastnat för, och dessutom med ett kök som sticker ut en smula!

Svart minimalistiskt och snickeritillverkat kök med en vägg av mässing som tar det till en helt annan nivå än random kök med stänkskydd av kakel osv.

Denna våning om 65 kvm med eftertraktat läge i Vasastan i internationell stil, och närmare bestämt med adressen Tulegatan 22
En våning i internationell studiostil med öppen planlösning, unika detaljer som mässingsbeklädd vägg i i det snickeritillverkde köket, exklusiva draperingar och mycket ljus från magnifika spröjsade fönster i burspråket.

Så himla vackert fönsterparti, jag faller alltid väldigt lätt för bevarade fönsterpartier hus från svunna  tider, det blir alltid en helt annan känsla jämförtmef nya fönster.

Så fint med denna typen av rumsavdeling med hjälp av en glasskiva och draperade gardiner från golv till tak!

Våningen inrymd i en fastighet från 1931 är ritad av arkitektfirman Nyström Persia med genomgående kvalitativa och smakfulla materialval och lösningar av absolut högsta standard både design och funktionsmässigt.

Vill du veta mer om objektet och spana in fler bilder så hittar i objektet i fråga Hos mäklarfirman Per Jansson HÄR

*mäklarbilder Per Jansson

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *