Två toppenbra kruktips!

av | aug 10, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas att allt är fint hos Dig?
Kanske har du nyss avslutat första arbetsdagen efter en lång semester, eller också har du precis som jag ännu lite ledighet att njuta av innan allt drar igång med vanliga rutiner igen.
Jag har inte haft någon riktig semester denna sommaren utan varvat jobb med ledighet när det finns möjlighet, ett koncept som funkar bra för mig som egenföretagare som har eget ansvar inför allt och svårt att kanske bara stänga ner.
Inte minst när det gäller agenturen för Ethimo som har högsäsong under sommaren, men jag klagar inte eftersom jag verkligen gillar mitt arbete.

Några nytagna bilder ute på terrassen idag strax före åskan mullrade in här hos oss…och som rubriken skvallrar om så är det för att tipsa Dig om två fina krukor som jag gillar.
Inga random tips bara så där utan anledning utan krukor som jag själv haft i ett års tid och fortfarande är mycket förtjust i.
Först ut måste jag tipsa om en fin metallkruka som är ett riktigt fynd, samma kruka som du ser i bild fast i grått utförande och som du hittar HÄR med hela 40% rabatt just nu!

Så fin och hittas HÄR

Skulle du vilja beställa em fin grön växt till din kruka kika HÄR

Kruka nummer två är keramikkrukan med öron som bara är så fin med gediget hantverksuttryck hittar du HÄR

Hoppas du gillade mina krukor lika mycket som jag.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *