*Inlägget innehåller annonslänkar*

Tidigare i veckan tipsade jag om både fina taklampor och gardiner, och i detta inlägget blir det lite mer av samma vara via bilder från arkivet som visar sovrummet i stan.
Anledningen till att jag valde just dessa är att jag vill visa två favoriter som finns i mitt sovrum, och först ut har vi den stora takkronan som du ser ovan i bild.
Jag får ofta frågor på denna och har aldrig hat något bra tips att komma med förrän nu.
Ingen identisk takkrona, men helt klart i samma stil och kanske en lite bättre storlek som passar bättre om man inte har 4 m i takhöjd som vi har.

Takkronan som jag talar om är bara så himla fin och du hittar den HÄR

I

Favorit nummer två är såklart Gatto från Flos som vi haft i flera år och som kan köpas HÄR

I vårt sovrum i stan hade vi då bilderna i inlägget togs (jag vet att ni ofta frågar) antika sängbord köpta på Kisek i Båstad, en fin sänggavel i industriell stil av metall , men fördrar man en tygstoppad gavel kan jag tipsa dig att kika HÄR där hittar du flera fina sänggavlar att välja mellan.
Överkast i siden och bomull, sängkappa i med extra längd (60 cm) HÄR och vita bäddset liknande våra hittar du massor av både i linne och bomullskvalitet

Jag vill även passa på att tipsa dig om fina skira gardiner och gardiner av sammet som man kan hänga upp tillsammans för att få till hotellrumsstilen även i sitt eget sovrum enkelt och lätt.
Båda dessa är nedsatta med 25% rabatt och fler fina gardiner med samma rabatt tipsar jag om HÄR

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *