En bortglömd sommardukning

*inlägget innehåller annonslänkar*

Rubriken ovan skvallrar ju om att bilderna i detta inlägget inte är från idag, nej här pratar vi bilder som jag tog precis när sommaren var ny någongång i slutet av maj.
Bortglömda av mig tills idag när hittade dem i arkivet.
Och ja, dagarna svischar ju förbi i ilfart och om någon dag är vi framme i augusti…helt ofattbart om du frågar mig, sommaren har ju nyss börjat…

Vackra Norrvikens Trädgårdar som en ståtlig grön kuliss på terrassen, och en bukett på pioner på bordet, en älskad blomma som hör den tidiga sommaren till.

Älskade pioner som för övrigt är vår italienska agentur Ethimo’s signaturblomma, inte minst eftersom de har en egen park med en stor pionodling i Viterbo där de har deras bas i Italien.
Produkterna från Göteborgs baserade Gridelli har jag tipsat om förut och missa inte att testa dessa om du inte gjort det!

Gillar du den bruna glaskaraffen som står på bordet då hittar du denna HÄR
Fin att ha framme som dekoration alt använda som vas om man vill.

Till mitt dukade bord använde jag en fin och somrig duk från Chamois härifrån Båstad, rosa mönstrade servetter HÄR, rustika bestick Serax samt porslin från Mateus och Royal Copenhagen.

Möblerna som du ser i bild är bordet Flat och regissörstolarna Studios samt parasollet som du hittar HÄR

Igår hade vi en strålande fin sommardag här hos oss men idag lyser sommaren med sin frånvaro dock ser kvällen ut att bli fin. Vi får hjälpas åt att hålla tummar och tår att sommaren kommer tillbaka en vända till, jag är nämligen inte klar med sommarlivet ännu.

Ha en fin dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.