Storslaget Hemnet-span

av | jul 24, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Hej fina kompis, hoppas su har en härlig fredag hos Dig?

Här är vädret betydligt bättre än vad som utlovades igår så ara det är något att glädjas över!
Idag tänkte jag att det är på tiden med ett fint Hemnet-span igen, ja det var ju ett tag sedan senast nu.
Bostaden ifråga är en riktigt storslagen våning som återfinns i Helsingborg, häng med så kikar vi på en liten sneak peek….

Bostaden i fråga hittar vi denna gången i Helsingborg, och närmare bestämt med adressen Storgatan 14, en borgmästarvåning med anor från så tidigt som år 1875.
Kassettak, stuckaturer, bröstpanel, stjärnparkett och en maffig kakelugn är bara några av de vackra attribut som omger de som har lyckan att få sätta bo här.
Sällskapsrummet med ett upphöjt burspråk likt en punschveranda eller inglasat uterum med öppningsbara fönster, är ju bara det magiskt i sig och ljusflödet in från detta likaså.
Som kuriosa kan nämnas att Ingemar Bergman, Sveriges största filmmakare genom tiderna, valde just denna sagolika våning till sitt hem på fyrtiotalet!

Den maffiga kakelugnen i grön nyans, ståtlig som få!

Här tänker jag att det finns massa inspiration att hämta för att fixa stilen, så eventuellt bjuder jag på ett sådant inlägg senare här i bloggen, och tills dess kan du spana in alla mina omtyckta Fixa Stilen-inlägg  i ett enda långt svep.

Givetvis så finns det en massa andra bilder och info att ta del av hos mäklarfirman som saluför objektet i fråga, kika in hos Bjurfors Helsingborg, så hittar du allt du behöver!

*mäklarbilder Bjurfors

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *