Framme vid säsong åtta…

av | jul 24, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Okategoriserade

Fredag och fredgskänslan har infunnit sig fastän vi befinner oss mitt i semestertider, men i ärlighetens namn så har jag jobbat ganska mycket de senaste veckorna så det är kanske anledningen, nu när jag tänker efter.
Igår var en fullspäckad dag från morgon till kväll och avverkade bland annat ett bra möte inför framtiden, ett sånt där möte som man är lite nervös inför och extra glad när det går vägen

På mitt soffbord, en liten fin ros i ekollonvasen från Svenskt Tenn och en ny anteckningsbok med omslag av
Jesper Waldersten (adlink)…toppenbra att alltid ha en anteckningsbok liggade framme när idéerna haglar haha…eller kanske snarare måste skriva upp allt för att inte glömma..

Och Bernadotte-skålen HÄR (adlink) fylld med favoritgodiset tills det är dags att se ännu ett avsnitt eller två av favoritserien Suits.
En serie om USA’s mest välklädda advokatbyrå haha…på allvar att kvinnorna där är klädda dagligen i skyhöga klackar och slimmade klänningar, en dress code som jag inte skulle stå ut att arbete iklädd i 10 minuter ens..

Hur som helst så är denna serie framme vid säsong 8 och streamar på Netflix just nu, och har du inte sett denna serie har du en riktigt bra långkörare framför Dig.

Fler grymma serie-tips hittar du HÄR

Så önskar jag Dig en fortsatt fin fredagskväll också hoppas jag att vi ses snart igen.

Kram

1 kommentar

  1. Ann-Christin Muller

    Oohh vad jag blir sugen pa svenskt godis precis min blandning.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *