Så mycket fint…

*inlägget innehåller annonslänkar*

Söndagen här hemma i stilla gemak, tid för att pusta ut och tid för en stunds eftertanke och första känslan är definitivt stor tacksamhet över så mycket fint som kommer ut av mitt arbete.
Relationen till alla er som läser och bloggen och följer mig på Instagram och de kvitton jag får på att ni gillar det jag gör. Alla fantastiska upplevelser och möten som blivit genom åren, vänskap som uppstått med människor i branschen, en del lite mer ytliga medan andra berör på djupet.
En upplevelse av detta slaget är helt klart vårt dygn i Ronneby där vi hälsade på hos Café Mandeltårtan, inredningsbutiken Minta och mötet med Malin som driver både både butiken och hela varumärket Mimou.
Av reaktionerna på Instagram så var det många som gillade att få hänga med på ett hörn, och ja bilden ovan blev faktiskt lite otippat en av de mest gillade.

Gillar du som jag de fantastiska handgjorda printen som tillverkas av handgjort papper i Thailand (och därmed kan dessa variera något i utseende) så kan jag tipsa dig om att du kan beställa dessa HÄR

Malin, en kvinna som inte kan hyllas tillräckligt mycket då hon är en fantatsisk drivkraft som verkligen brinner för det hon gör, tar sin familj varje år och bosätter sig i Thailand för att själv vara en del av produktionen ute hos de lokala hantverkarna som hon anlitar för att producera allt fint som finns i Mimou’s sortiment.
Ett varumärke som är sin stil trogen och alltid av samma fin höga kvalitet som verkligen bidrar till hållbar inredning, som man kan ha i sin ägo och som man bara blir förälskad i.
Ovan i bild visar Malin den den nya höstkollektionen med bla gardiner av återvunnen ull i bruna/naturtoner, en trend som kommer starkt framåt hösten och vintern.

Kan du använda och färdigsydda gardinlängder i ditt hem (standardmått) så hittar du många fina varianter HÄR , men om du behöver måttbeställa gardiner så kan du beställa dem via Minta HÄR
Spana även in den ståtliga korallvasen på bordet, en nyhet som finns HÄR

Gillar du keramikburkarna med kock som kan användas som ren och skär dekoration alt vas osv så kika HÄR för den fina vasen med blå dekor på REA ( 30%+ytterligare 20% rabatt), och de senaste nyheterna HÄR

Pizzakvällen hos Café Mandeltårtan med deras hantverkspizzor som var urgoda (boka bord!!), avslutade såklart med en kopp te av teälskaren i mig och en god mandelkaka med jordgubbar och grädde.
Den fina tekannan med rottinghandtag hade jag velat kidnappa med mig hem, hejdade mig dock, och som tur är kan man köpa en egen sådan HÄR och gräddkannan i bild finns HÄR

Har du inte upptäckt de otroligt fina deco-kuddarna i oändliga variationer som finns hos Mimou, så har du verkligen något att se fram emot!
Kudden Dragonfly med handtryckt mönster och som finns i flera olika färgställningar hittar du HÄR

En annan fin variant är den rosa kudden ovan i bild, en ärligt mjuk sammetskudde med färgmatchad baksida, textil v med vävd med FibreGuard vilket innebär att det är lätt att rengöra, ja fläckar från te x kulspetspenna, kaffe, rött vin och ketchup avlägsnas med mestadels vatten, envisa fläckar kan kräva en liten mängd tvål.
Dessutom är FibreGuardtyg Oekotex godkänt som intygar att det är framtaget på ett sätt som är säkert både för vår miljö och för människor, inga skadliga kemikalier eller ytbehandlingar släpps ut från detta material.
Det gör att denna kudde är perfekt även till barnrum. Inklusive välfylld innerkudde av andfjäder och du hittar den HÄR i ca 10 olika färger.
De randiga kuddarna bakom den rosa kudden finns HÄR 
Skulle du ha missat de fina möblerna tillverkade av Bambu så är dessa på REA om du kikar HÄR och dynor att använda till dessa HÄR

Även på urgulliga Bed & Breakfast Villa Flora som drivs av Café mandeltårtan var det inrett med en massa fint från Mimou som du ser.
Fina deco-kuddar i olika varianter, bäddset, gardiner och inte minst lampan i taket som är skapad med florstunt bambupapper som med sin sprödhet får naturliga veck och skrynklor vilket blir en självklar och naturlig del i designen.
Lampan är tillverkad för hand på samma sätt som den klassiska papperslyktan som gjorts i generationer ute i de Thailändska byarna och du hittar den HÄR

Ha en fin söndag!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.