Drömmen om ett sommarhus

av | jul 2, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Så här års när sommaren spirar drömmen nog alla till mans som inte redan har ett fint sommarhus i sin ägo om just ett sådant.
Undertecknad erkänner att jag är grymt avis på alla som har en liten mysig sommarbostad i gammal stil med prunkande trädgård och närhet till hav och bad och milsväg från stök, sus och dus….
Sommarhuset som jag vill visa idag blir tillika Hemnet-span och helt klart i lyxklassen, men drömma får man!

Bara det yttre är häpnadsväckande vackert, ett gammalt kalkstenshus från slutet på 1800-talet som ligger otroligt vackert i Hamra socken på Storsudret, omgivet av vackra, gamla träd och åkermark.
Ett gediget och varsamt renoverat hus som har genomgått all renovering som kan tänkas på senare tid och trädgården som omger det hela är som en sommardröm.

Ett lantligt kök med inget mer att önska när det gäller kökslyx, och så himla vackert att man vill sno stilen rakt av eller flytta in på direkten om det vore möjligt…

Så himla vackert inrett hem i den där sommarhusstilen som mitt hjärta slår allra mest för.
Detta kalkstenshus med adressen Hamra Skogs 140 hittar vi som du kanske anar på Gotland och saluförs av mäklarfirman Bertwig just nu.

Ovanvåningen med flera vackra sovrum….

Spana in det Exklusiva badrummet på nedervåningen  helt i Carraramarmor med exklusiva kranar i gammal stil och i mässing från Sekelskifte och Österby Brädgård, platsbyggda kommoder  med Carraramarmor, inbyggt badkar osv….

Villd ta reda på mer info och spana in alla bilder från objektet kika HÄR

*samtliga bilder i detta inlägget är mäklarbilder från mäklarfirman Bertwig

 

1 kommentar

  1. Madeleine

    Fint! Måste vara Caroline Endre sommarhus. Sköna hem har haft många reportage från hennes hus o våningar, alla lika vackra.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *