Kommer till sitt slut…

Midsommarhelgen går mit sitt slut, en fin och somrig helg med mestadels högsommarvärme men också hisnande åskoväder och störtregn, ja på ett ungefär dom midsommarvädret brukar vara.
Idag vaknade jag med migrän och afteattack, inte så muntert men bara att gilla läget och försöka varva ner. Just att ta det lugnt och ”bara vara” är den bästa medicinen då jag vet att det kommer i samband med stress och oro…
Dessutom har sommarvädret tagit en paus idag ich det har varit grått och regnigt, perfekt för en lugn Netflix-söndag…

Minns du Midsommarbuketten?
Då med rosa pioner som nu slagit ut till bristningsgränsen och blivit svagt gula istället…naturens skönhet och en påminnelsen hur föränderligt och skört allting är.
Lite som livet i sig, förväntningar, relationer osv som ofta ställs på sin spets under helger som den som passerat.
Helgen bjöd även på den varan, lite besvikelse i hjärteroten osv och insikter rikare, men lägger tillbaks det boxen och stänger varsamt..

Kram

1 reaktion på “Kommer till sitt slut…”

  • Eva skriver:

    Fint inlägg!
    Jag är så glad att jag hittat ditt konto och din blogg. Bor utomlands så inte alltid så lätt att hitta rätt konton att följa.

    Ibland behöver vi ”slicka såren” lite efter en besvikelse men när du gjort det så ska du inte glömma att ”slicka i dig” allt beröm. Du inspirerar verkligen mig och jag är säker på att jag inte är ensam om att bli inspirerad 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.