Väggrenstiden är nu

Hej fina kompis, hoppas allt är fint hos dig?
Måndag och dags att ta sig an en helt ny vecka, sol och sommarvärme utlovas så bara det ger ju signaler om en fin vecka, inte sant?
Bilderna i detta inlägget är hämtade från mitt digra bildarkiv och när jag såg dem fick jag själv en liten påminnelse som jag vill dela med mig av till Dig…

Denna tiden på året behöver vi verkligen inte lägga pengar på dyra importerade snittblommor. Gå ut och se dig omkring i naturen, spana ner i vägrenen under din promenad och du kommer bli fint överraskad över hur mycket fint det finns att plocka med sig in. Den lilla buketten med kläverblommor och smörblommor är väl ett bildbevis som bekräftar detta?
Plocka en liten bukett, sätt i en liten vas eller fint dricksglas, ja sommarbuketter i all sin enkelhet är det bästa!

Hoppas du blev inspirerad till att plocka din egen bukett, idag ska jag plocka ett fång fina lupiner som jag fick nys om igår, ett helt hav av de ståtliga blommorna i olika nyanser står på en äng bara ett stenkast ifrån mig…

Ha en fin måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.