Hemnet-span på Kommendörsgatan

av | jun 4, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag kikar jag in för att visa dig veckans fina Hemnet-span som hamnat under min radar.
Denna gången är det en fin sekelskiftesvåning på Östermalm i Stockholm som jag valt att visa Dig, ja bilden här ovan med den tjusiga kakelugnen i blickfång ger en försmak av det som följer här nedan!

Med eftersökt adress  på Östermalm, hjärtat av Stockholm, och närmare bestämt med adressen  Kommendörsgatan 27 hittar vi denna bostad om 111 kvm fördelade på 4 ROK som blivit genomgående renoverad med varsam hand och påkostade material.

Generös planlösning med vackra originaldetaljer som bedårande stuckaturer och dörröverstycken,  tilltagen takhöjd, fönster med dekorativ målning och djupa nischer, vackert trägolv, speglade pardörrar och vägglister samt den fungerande kakelugnen som syntes i översta bilden.
Och som om detta inte skulle vara tillräckligt så finns det även ett bygglov för en fransk balkong om så önskar!

Så himla vackert fönster, nja mer som en tavla!

Rum i fil!

Jag personligen älskar inredningsstilen med internationell touch, tjusiga designmöbler, fina konstföremål och allt i en sober färgskala.

Ett litet och minimalistiskt kök, kan man ana att det är en icke så matlagningsintresserad person som huserar i denna bostad nu?

Vill du ta reda på allt om denna bostad och kika på ännu fler bilder så skynda vidare till mäklarfirman Behrer & Partners som saluför objektet.
Ett objekt som jag gissar kommer att vara borta från marknaden väldigt snabbt, en unik och riktigt fin bostad som många drömmer om.

*Mäklarbilder från Behrer & Partners

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *