Hej fina bloggkompis, hoppas att du haft en fin söndag, firat mor, blivit firad själv osv och njutit av solen och sommarvärmen som kommit hit.
Förhoppningsvis för att stanna, detta vill vi ha mycket mera av nu!
Jag startade min dag med en lång härlig promenad till Kattvik, upp över åsen och bort till Boarp och sen tillbaka hit till Norrviken igen, en runda som är ganska brant uppför, bjuder på äppelodlingar, hästar på grönbete och inte magiska vyer ut över Bjärebukten.
Väl hemma igen tog vi ett snabbt dopp från bryggan här hos oss, kallt men svindlande skönt, och åt sen lunch i solen på terrassen…

Och nu när kvällen kommer ska vi tända grillen och grilla kyckling, sparris och Halloumi och äta Ceasarsallad till, en favorit i repris!

Gillar du sammetskudden i bild så hittar du denna HÄR och takkronan som hänger i taket över boret finns HÄR.
Lampan säljs utan ljuskällor och vill du ha samma utseende som min så väljer du matta, vita lampor.

Helgbuketten, magiska rosa pioner!

Fint att vila ögonen på.

En perfekt söndag förtjänar ett perfekt avslut med en liten alkoholfri drink och nypoppade popcorn, godaste snackset efter vinägerchips!

Skålen Mynsteri kommer från Marimekko och glasen hittar du HÄR

Och vad passar bättre än lite serie-mys som avslutning på dagen?

Som rubriken avslöjar vill jag tipsa dig om två serier som jag sett alldeles nyss, ingen feelgood denna gången, utan mera åt attentat och terror hållet, vilket ju är raka motsatsen kan man säga…

Serie nummer ett är Manhunt Deadly Games som skildrar en verklig händelse i USA under OS i Atlanta, en serie som finns på C More.

Serie nummer två är den danska serien When The Dust Settles som handlar om 8 människors liv i samband med terrorattentat i Köpenhamn, denna är jag bara halvvägs igenom men vill tipsa dig om denna redan nu.
Gemensam nämnare för båda dessa är hur illa det kan gå om man råkar befinna sig på fel plats vid fel tillfälle..

Close Up på glasen som kommer från Serax

Så med detta önska jag Dig en fin avslutning på dagen och förhoppningsvis bra start på den nya veckan, den första i juni som startar alldeles strax!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *