Hemnet-span med blått kök

av | maj 29, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Hej fina bloggkompis hoppas du haft en fin och härlig fredag?
Så här dags och strax för fredagsmyset kikar jag in för att visa Dig veckans utvalda Hemnet-span här hos mig, ett uppskattat återkommande inslag här i bloggen som du säkert vet.
Veckans fina bostad som är en nykomling på Hemnet hittar vi i Göteborg med en fashionabel adress!

En stor sekelskiftesvåning om 142 kvm fördelat på 4 ROK på femte våningen med adressen Linnegatan 39 A, en gata som lär vara bland landets restaurang-tätaste, och de charmiga kvarteren i området är välkända.
Bostaden inryms i en fastighet som byggdes redan 1899 och de flesta av tidsperiodens originaldetaljer finns fint bevarade, ja sekelskifte när det är som bäst!

Det fina otroligt fina köket  i mörkblå nyans känns tidlöst men samtidigt modernt, och kökets höga bröstpanel löper vidare in i den inre hallen med sovrummen vilket bidrar med en sammanhållen ton genom hela våningen.

Kvar från forna tider tronar den gamla vackra kakelugnen i en av salongerna, så himla vacker med dess utsmyckningar, och spana in stukarurer och takrosetter!

Sist men inte minst en glimt av bostadens inspirerande badrum som har ett vackert badkar som inte går av för hackor, och vill du spana in samtliga bilder från bostaden så kika in hos mäklarfirman Bjurfors där hittar du all info och fler bilder!

*mäklarbilder Bjurfors

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *