Fixa terrass-stilen

av | maj 20, 2020 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag bjuder jag ännu en gång på lite terrassinspiration eftersom jag förstått att ni är många som söker efter och uppskattar sådan inspiration i dessa tider.
I sommar kommer vi antagligen att spendera mera tid hemmavid och  resa mindre än i vanliga fall och då finns det ju all anledning att göra det extra fint och njutbar, inte sant?
Man behöver ju för all del inte köpa en massa nya utemöbler och prylar utan ibland räcker det gott och väl med en rejäl uppfräschning och inventering i gömmor och vrår.

Starta med en grundlig rengörning av terrassdäck eller liknande, städa och plocka undan allt som är onödigt och som inte använd och starta om från ett ”blankt blad”.
Vårda möbler som behöver oljas in, målas om osv, möblera om och prova dig fram till du hittar den bästa lösningen och tänk på att aldrig övermöblera!

Här har vi njutit många dagar nu i vår och fler kommer det att bli, lite blåsigt mellan varven men skönt ändå och så glad och tacksam över att få lova att vara just här just nu.
Just det där att lära oss att uppskatta det vi har hemmavid, de vardagsnära tingen, att få vara frisk och levande är nog det vi alla till mans lärt oss våren 2020, och antagligen en bra bit in på året gissar jag.

Terrakotta, älskar väderbitna terrakottakrukor och spirande grön växtlighet i vårsol!

Vill du fixa stilen som jag visar här via mina bilder så har jag gjort adlinks här nedan så att du enkelt hittar till allt det som syns i bild.

Loungegruppen Infinity HÄR

Parasollet HÄR // Parasollfot HÄR

Elle Solstol som är hopfällbar HÄR

Pläden  Monogram HÄR

Grå keramikurna  HÄR // Terracottakruka rund HÄR // Terrakottakruka med fat HÄR

Lampa av teak  HÄR // Ljusslinga HÄR

Utsikten från terrassen går inte av för hackor, Bjärebukten bara ett stenkast bort eller rättare sagt några steg utanför dörren, över vägen och där finns föreningens egen badbrygga.
Mer havsnära boende är ganska svårt att hitta och igår intogs årets fjärde havsbad som denna årstiden är mera uppfriskande än skönt fast känslan efteråt är ju fantastisk.

2 Kommentarer

  1. Josefine

    Hej! Ni har en fantastiskt fin altan! Väldigt inspirerande! Måste fråga om altangolvet. Är det betsat med någon särskild färg för att få den där ljusgråa nyansen? Jättefint!

    Svara
  2. BM

    Med havet som granne kan det väl ändå inte bli mer njutbart. Att andas in den friska luften, njuta av det vackra, höra vågorna och känna det salta. Underbart. En fantastisk stilren och vacker altan. Får man bli lite avis? ♥️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *