Sudio Tolv

av | maj 13, 2020 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är skrivet i samarbete med Sudio*

Designhörlurarna från Sudio har jag tipsat om här hos mig vid några tillfällen tidigare, men för dig som missar detta så är det riktigt bra och snygga produkter som jag själv använder väldigt ofta i min vardag.
Och nu har jag i samarbete med dem fått testa deras senaste tillskott i sortimentet, nämligen hörlurarna Tolv med smart bluetooth funktion som du ansluter hur enkelt som helst till din smartphone etc, och scrollar du ner så fins det även ett bra erbjudande….

Så himla smidigt att ansluta telefonen till sina hörlurar och kunna prata fritt utan att behöva hålla i telefonen, att kunna lyssna på en pod, favorit-spellista osv både när man sitter och arbetar, men givetvis också när man tränar och är på språng utomhus.
Det fina mattsvarta etuiet är både smart förvaring och funktionellt laddningsställe för hörlurarna, så genomtänkt i varje detalj
Hörlurarna är nästintill viktlösa och väger endast 4,5 gram per hörlur och ger totalt 35 h speltid, 7 h per laddning i ditt fulladdade etui.

Jag valde mattsvarta hörlurar, så himla snyggt, men det finns ännu fler kulörer att välja mellan om du kikar
HÄR och dessutom har jag ju mina Regent-hörlurar i vitt med gulddetaljer så ombyte förnöjer!
Köp till Dig själv eller varför inte ge bort som uppskattad present nu i student och examenstider.

Givetvis har jag även fixat en rabattkod till er mina kära och trogna läsare, ange bara rabattkoden INREDNING15 när du checkar ut i kassan så får du 15% rabatt på ditt köp under hela maj och juni månad. Skulle du köpa mer en en produkt får du automatiskt ytterligare 10% rabatt på ditt köp så ett jättebra erbjudande.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *