Känt drömhem till salu!

av | maj 5, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Veckans fina Hemnet-span kommer tidigt denna veckan,ja dyker ett känt drömhem upp på bostadsmarknaden så är det inte mycket att fundera på!
Hemmet i fåga är inte vilket som helst och jag har visat bilder från de inspirerande miljöerna tidigare här hos mig då Malin Glemmes magnifika hem figurerat i flera indredningsmagsin genom åren.
Malin är ju grundaren av det kända designvarumärket Layered och har fingertoppskänsla för inredning minst sagt.

Jugendvåningen om 6 magnifika rum och kök finns fördelat på totalt 269 kvm och finns inrymd i en iögonfallande patriciervilla precis vid vattnet ute på Lidingö i Stockholm, och mer specifikt med adressen Klippuddstigen 4.
Så fina detaljer från svunna tider finns bevarade i detta unika boende i tre plan med sällskapsrum i fil, öppenspis och tillhörande stenlagd altan i tre nivåer överblickande vattnet.

Man blir ju helt betagen av allt man ser från golv till tak, dörrar och inte minst eldstaden ovan i bild skulle man ju inte tacka nej till.
Den sobra färgskalan genomgående känns både exklusiv och sober på samma gång.

WOW!

Eldstadsperfektion!

Välkommen in i det exklusiva platsbyggda köket med vackert stengolv, köksö, utsikt mot vattnet, vackert inramad Falcon-gasspis med sex brännare, stekbord och dubbla ugnar mm.

Jag faller ju handlöst för vackra bevarade originalfönster och inget undantag denna gången, så himla fint med den typen av beslag tycker jag.

Hoppas du gillade detta hemmet lika mycket som jag, och vill du spana in ännu fler bilder och ta del av all information så kila vidare till mäklarfirman Wrede, som saluför objektet, där hittar du all info du behöver.

Eventuellt blir det någon form av Fixa Stilen inlägg med detta som inspiraton lite senare men tills dess kan du kika på liknande inlägg HÄR

*Mäklarbilder Wrede / Fotograf Elisabeth Daly

1 kommentar

  1. Annika

    Fantastiskt fint hem! Jag har också minnen från tidigare boenden de haft som Varit väldigt fina! Tack för tipset!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *